कफीः तितो स्वाद भएको यो पेय पदार्थ कसरी मान्छेको प्यारो बन्यो - समता पोस्ट

सत्य सुचना मनोरञ्जन र खबरको संगालो

हेडलाईन

Revnue

Sunday 21 April 2024

कफीः तितो स्वाद भएको यो पेय पदार्थ कसरी मान्छेको प्यारो बन्यो

कफीको मुख्य तत्त्व क्याफिन हो जुन अहिले व्यापक रूपमा उपयोग हुने मनोत्तेजक अर्थात् मन चनाखो गराउने तत्त्वका रूपमा प्रयोग हुन्छ। त्यस्तो तत्त्वले हामी कसरी सोच्छौँ र अनुभव गर्छौँ भन्ने कुरामा प्रभाव पार्छ।

from BBC News नेपाल https://ift.tt/LK04nyk

No comments:

Post a Comment

Pages